Οργάνωση & Υποστήριξη Νέων Επιχειρήσεων

Αναμφίβολα η δημιουργία μιας νέας επιχείρησης χρειάζεται ισχυρή επιθυμία, προσωπική προσπάθεια  και οικονομικά κίνητρα. Κάθε επιχειρηματική ευκαιρία εμπεριέχει και ρίσκο που μπορείτε να το ελαχιστοποιήσετε με τον καλό σχεδιασμό και την σωστή προετοιμασία.

Ποιο είναι το προϊόν που θα παράγεται ή θα εμπορεύεται ή ποιά υπηρεσία θα παρέχεται; Ποιό το ύψος του κεφαλαίου που θα χρειαστεί; Θα χρειαστώ χρηματοδότηση; Σε ποιά αγορά θα απευθύνεται; Πως θα ανταγωνίζεται και ποιους; Ποιά είναι η καινοτομία που εισάγει; Ποιά είναι η κατάλληλη εταιρική μορφή; Τι ρίσκα υπάρχουν για την επίτευξη του στόχου;

Μπορούμε ν’ απαντήσουμε μαζί στις παραπάνω ερωτήσεις εκπονώντας ένα ρεαλιστικό επιχειρηματικό σχέδιο που θα προετοιμάσει και θα προγραμματίσει το μέλλον της επιχείρησής σας.

Το γραφείο μας με την πολυετή εμπειρία που διαθέτει μπορεί να σας βοηθήσει να μετατρέψετε την επιχειρηματική σας ιδέα σε επικερδή επιχείρηση.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας συμβουλεύσουμε σε θέματα που αφορούν τα αρχικά στάδια ανάπτυξης της επιχείρησής σας.

Στο ξεκίνημα μιας νέας επιχείρησης είναι απαραίτητο να έχετε κάποιον έμπειρο και γνώστη των οικονομικών παραμέτρων δίπλα σας  . Αυτό θα σας βοηθήσει στην λήψη κρίσιμων για τα πρώτα βήματα της επιχείρησής σας αποφάσεων, μειώνοντας το ρίσκο.